3FM nieuws

Finn Wolfhard van Stranger Things brengt eerste single uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Finn Wolfhard van Stranger Things brengt eerste single uit

Dat Stranger Things een multi-getalenteerde cast heeft wisten we natuurlijk allang, maar tot nu toe lag de focus voornamelijk op een Millie Bobby Brown en Gaten Matarazzo. Terecht! Maar onlangs heeft een ander lid van de vriendengroep ook grote stappen gezet in zijn muzikale carrière: Finn Wolfhard, die je waarschijnlijk beter kent als Mike Wheeler.

Talentjes

Waar de Stranger Things kiddo's ten tijde van seizoen 1 echt nog heel jong waren, lijken ze in het afgelopen jaar een flinke stap naar volwassenheid te hebben gezet. De fotoshoots worden iets spannender en de jongens zijn op social media opeens van the hashtag 'cute' naar hashtag 'hot' gegaan. Vooral de veertienjarige Finn is voor veel jonge jongens en meiden opeens erg interessant geworden.

Na het spelen in videoclips van artiesten als PUP en Spendtime Palace is het nu aan Finn zelf om de muzikale show te stelen. Hij maakte al regelmatig muzikale uitstapjes met castleden in talk shows, maar nu gaat 'ie het helemaal zelf doen.

De Stranger Things cast bij James Corden

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Calpurnia - 'City Boy'

Finn heeft samen met drie vriendende indieband Calpurnia opgericht en ze zijn eigenlijk meteen door het label van Mac DeMarco getekend. Niet slecht! Finn is de zingende en gitaarspelende frontman en op dit moment werken ze aan hun eerste EP, die volgend jaar uit moet komen.

Maar ondertussen hebben ze wel even hun allereerste single gedeeld. De track heet 'City Boy' en bestaat vooral uit veel gitaren en een simpel en herkenbaar refreintje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie