Barend & Benner

Wat is er ooit gebeurd met a balladeer?

foto: Instagram a balladeerfoto: Instagram a balladeer
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is er ooit gebeurd met a balladeer?

Jarenlang is het stil rondom de band a balladeer, dus het is de hoogste tijd voor 3FM Middagshow-duo Barend & Benner om zich af te vragen wat er nu precies met ze is gebeurd. En wat dat is, hoor je vandaag weer in Bandje Besta Je Nog!

Marinus

Zanger Marinus de Goederen kijkt vrolijk terug op de begintijd van a balladeer, toen ze bijvoorbeeld de Popronde publieksprijs wonnen met 54% van de stemmen, de vele voorprogramma-shows, maar ook de ongewone samenstelling van de band toen ze doorbraken. Het was namelijk nog geen echte band, ze misten een drummer waardoor ze live nog niet helemaal los konden gaan. "Wie weet of we ooit nog bij elkaar komen, maar op een gegeven moment gaat iedereen zijn eigen weg".

Tegenwoordig neemt Marinus het weer op zichzelf, en gaat a balladeer dus door als een soloproject. En een interessante wending in deze hele situatie, is dat hij op dit moment eigenaar is van al zijn nummers. Maar dit is niet zonder slag of stoot gegaan, aangezien hij na wat problemen met zijn oude platenmaatschappij al zijn nummers opnieuw heeft moeten opnemen. "Een beetje zoals Taylor Swift," zegt hij dan ook! Dan moet je nu wel volop (Marinus' Version) van de nummers gaan draaien.

Kijk hieronder het volledige interview met Marinus terug!

Ster advertentie
Ster advertentie