Naar homepage
Amsterdam Dance Event

Win deze week passe-partouts voor ADE bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Win deze week passe-partouts voor ADE bij 3FM

Onbeperkt de dikste feesten afgaan op Amsterdam Dance Event? Gaan wij voor je regelen. Deze week maak je namelijk kans op passe-partouts voor ADE 2019! Hoe? Lees even verder.

Op 16 oktober gaat het grootste dance-event van Nederland weer van start: ADE! Als 3FM-luisteraar kan jij daar voor helemaal gratis bij zijn. Wij geven namelijk bandjes weg waarmee jij op elke dag toegang krijgt tot alle feesten van het festival.

3FM Ticketalarm

Luister van 7 t/m 13 oktober naar 3FM en houd je oren gespitst voor het 3FM Ticketalarm. Hoor je hem afgaan? App dan zo snel mogelijk naar de studio via de gratis 3FM App of 3FM.nl.

Social winactie

Niet alleen on air, maar ook op één van onze socials worden passe-partouts weggeven. Volg ons daarom gelijk op Facebook, Instagram, Twitter én YouTube en mis de actie niet!

3FM op ADE

Ook dit jaar geeft 3FM on air aandacht aan ADE. Wij staan van 16 t/m 19 oktober met onze studio in de Melkweg. Onze dj's gaan de straat op én feesten af om te spreken met de artiesten en de festivalgangers. Laat je meeslepen in ADE en zet die radio dus die hele periode op 3FM.

Ster advertentie
Ster advertentie