Amsterdam Dance Event

San Holo: “Ik kan alleen naar mezelf luisteren als ik lichtelijk dronken ben”

  1. Nieuwschevron right
  2. San Holo: “Ik kan alleen naar mezelf luisteren als ik lichtelijk dronken ben”

3FM-dj Frank van der Lende sprak San Holo (Sander van Dijk) tijdens Amsterdam Dance Event 2019. Ze hadden het over zijn carrière in Amerika, zijn perfectionisme en show in de Melkweg tijdens ADE.

"Niemand houdt van confrontaties daar." zegt San Holo als Frank hem vraagt over hoe het is om artiest te zijn in Amerika. Een beetje fake noemt hij het. Wel is er meer plek voor niche en worden artiesten daar anders gewaardeerd volgens de dj: "Het respect voor muziek en artiest is daar op een ander level.” Het leven in Amerika heeft dus zo zijn voor en nadelen...

Imperfecte perfectie

Een perfecte track maken is volgens San Holo onmogelijk, maar hij is wel een perfectionist. Wel een aparte perfectionist, zo zegt hij: "Ik houd van perfecte imperfectie." Zo kocht hij voor zijn eerste album een oude taperecorder en trok daar soms hele mixtapes doorheen om het 'kraakjes' te geven.

Naar zijn eigen tracks luisteren vindt Sander moeilijk: “Ik kan alleen naar mezelf luisteren als in lichtelijk dronken ben” biecht hij op. Dat wodkaatje ijs die hij tijdens het interview nuttigde dronk hij dus wellicht om de avond door te komen, of zich voor te bereiden op zijn show morgen in de Melkweg!

Check het hele interview met San Holo hier:

Ster advertentie
Ster advertentie