Amsterdam Dance Event

Martin Garrix weer beste dj van de wereld

foto: bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Martin Garrix weer beste dj van de wereld

Drie keer op rij flikt hij het: Martin Garrix is wéér de beste dj van de wereld. Hij is bovenaan de toonaangevende lijst van DJ Mag beland, waarop gestemd is door maar liefst 1.2 miljoen mensen!

Mooie lijst

De Benelux is sowieso goed vertegenwoordigd: de Belgen Dimitri Vegas & Like Mike staan op twee, de Nederlandse Hardwell op drie! Hij had afgelopen donderdag zijn (voorlopig) laatste optreden als Hardwell. Daarover lees je hier meer.

De top tien bevatte in totaal maar liefst zeven Nederlandse namen: naast Martin Garrix en Hardwell schopten ook Armin van Buuren, Tiësto, Don Diablo, Afrojack en Oliver Heldens het tot de bovenste regionen van de lijst.

Nieuwsgierig

3FM-dj Rámon Verkoeijen hield de uitreiking als een havik in de gaten en wist van tevoren al de volledige lijst in handen te krijgen. Geen idee hoe, maar hij bleek helemaal te kloppen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Roerig weekend

Deze avond was dus dik feest voor de 22-jarige dj, maar vrijdagavond ging het er iets heftiger aan toe: mensen besloten tijdens zijn show in de RAI ineens met pepperspray in de rondte te gaan sproeien, waardoor een groep bezoekers last kreeg van hun ogen en ademhaling.

Het incident liep verder gelukkig goed af voor iedereen, maar Martin Garrix snapt niét waarom er mensen zijn die de behoefte voelen om zoiets te flikken: "Ik kan er niet bij met mijn hoofd dat mensen pepperspray meenemen naar een feest en het voor iedereen verzieken. Mijn goal is om er voor te zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft en dan is het zo jammer dat een paar idioten het voor iedereen verpesten!"

Ster advertentie
Ster advertentie