Naar homepage
5 Essential Tracks

Naaz in 5 Essential Tracks

foto: Edwin Siahaija
  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz in 5 Essential Tracks

Daddy issues, perfect gesmolten kaas en badass vlinders in je buik: het komt allemaal aan bod tijdens het interview met Naaz over haar 5 Essential Tracks.

Voor de meeste artiesten die we ontvangen in 5 Essential Tracks is het een moeilijke en zware taak om vijf nummers te kiezen, maar voor Naaz niet: "Ik vond het heel makkelijk om deze vijf liedjes te kiezen. Deze vijf tracks hebben mij in het algemeen heel erg beïnvloed en geholpen te vinden in wie ik ben, op muzikaal en persoonlijk vlak."

  1. Tove Lo - 'Talking Body'
  2. Lorde - 'A World Alone'
  3. Kanye West - 'Runaway'

  4. The Neighbourhood - 'Daddy Issues'

  5. Oasis - 'Half The World Away'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naaz: "Ik denk dat als ik al deze tracks heel kort zou moeten samenvatten en wat voor invloed het heeft gehad in mijn muzikale leven en persoonlijke leven, dan zou ik kunnen zeggen: door Tove Lo ben ik popmuziek gaan maken. Door Lorde heb ik beseft dat popmuziek niet per se radiomuziek hoeft te zijn. Met Kanye West heb ik geleerd om qua produceren geen grenzen te hebben. Van Oasis heb ik geleerd om echt mijn emotie in tracks te gooien en daar helemaal niet bang voor te zijn en van The Neighbourhood heb ik geleerd wat de kracht is van een echt goedlopende productie. Daarom zijn deze nummers super essentieel voor me. Al deze vijf tracks bouwen op tot wat ik nu weet én nog moet leren."

20 b9 MG 6906

Foto: Edwin Siahaija

? Beluister hier de hele 5 Essential Tracks met ALMA in de podcast

? Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal

Ster advertentie
Ster advertentie