5 Essential Tracks

Dua Lipa over haar liefde voor Pink en haar barbie crop top in 5 Essential Tracks

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa over haar liefde voor Pink en haar barbie crop top in 5 Essential Tracks

Van Stereophonics tot Pink, Dua Lipa heeft een ontzettend uitgebreid scala aan artiesten die haar geïnspireerd hebben. Herinneringen aan hoe deze artiesten haar beïnvloed hebben deelt ze enthousiast met Michiel. Niet alleen deze artiesten, maar ook haar muzikale vader hebben een flinke invloed gehad op de artiest die ze nu is.

Die invloeden waren meer dan positief als je kijkt naar de twee awards die ze binnengehaald heeft. Dua Lipa won namelijk bij de prestigieuze EBBA-Awards in Groningen maar liefst twee awards! De EBBA voor artiest uit Groot Brittannië en de Public Choice EBBA-Award. Dua Lipa hoeft niet lang na te denken over de vijf tracks die haar muzikaal vormden. We spraken haar backstage over haar 5 Essential Tracks.

Pink Fan

Dua Lipa vertelt dat ze als kind al in de woonkamer stond te dansen op Pink's video's in haar Barbie crop top. Voor danspasjes had ze geen leraar nodig, die verzon ze gewoon helemaal zelf.

Om haar in die Pink-modus te krijgen heb je niet veel nodig, je hoeft alleen 'Get This Party Started' aan te zetten. Maakt niet uit wat ze aan het doen is op dat moment, zodra die track gedraaid wordt gaat ze meteen los. Gelukkig heeft niemand Pink aangezet tijdens het interview, anders was het wel een hele korte geweest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE 5 ESSENTIAL TRACKS PODCAST

Elke week hoor je 5 Essential Tracks ook op KX Radio. Je checkt de podcast hier.

MEER ZIEN?

Bekijk meer 5 Essential Tracks van andere artiesten via het 5 Essential Tracks Youtube-kanaal!

Ster advertentie
Ster advertentie