3FM nieuws

Alles op tempo met Jairzinho

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles op tempo met Jairzinho

Fastaaa! Roep jij het ook al mee zodra je dit nummer hoort? Maar wat bedoelen Jairzinho en Rotterdam Airlines er eigenlijk mee?

Mede-eigenaar van Rotterdam Airlines, Jairzinho wordt nu al een tijdje gedraaid bij 3FM. Je kunt Jairzinho kennen van 'Gass' met Sevn Alias, BKO en Jasonfuturistic, maar het nummer waar Jairzinho echt bekend mee werd is 'Laat Niet Los' met Jonna Fraser.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet lang praten

'Alles hier is tempo, kan niet lang met je praten. Tempo! Tik tak, tik tak. Tempo. Fastaaaa'. Het refrein van 'Tempo' laat duidelijk merken dat er weinig tijd is. Op de track wordt Jairzinho bijgestaan door teamgenoten Sevn Alias & BKO en Boef. Boef is een Algerijnse rapper die ook vlogt. Hilarische shit.

Ze zijn snel, ze denken snel en alles moet op tempo. Klink bekend, hè? Ook in de track 'Gass' refereren de mannen van Rotterdam Airlines naar hard gaan. Gas geven. Linkerbaan.

Tempo-Team

In de track rapt BKO over het feit dat hij 'vacatures heeft net Tempo-Team'. Dat was Tempo-Team ook opgevallen, en zij waardeerde de gratis reclame. Ze wilden hun waardering laten blijken door een Facebook-post, alleen ging dat niet helemaal goed. Oeps-momentje. In plaats van BKO die credits te geven, bedanken ze Jairzinho.

Dat bleef niet onopgemerkt bij de volgers van Tempo-Team en de fans. Bashing time. Maar wie had gedacht dat Tempo-Team zichzelf hieruit zou redden. En wel met lyrics uit.. Je raadt het al: Het nummer 'Tempo'!

Inderdaad, een beetje kansloos. Maar die comeback, briljant!

Ster advertentie
Ster advertentie