Naar homepage
3FM nieuws

Wie overwint de One Direction-breakup: Harry of Zayn?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie overwint de One Direction-breakup: Harry of Zayn?

Het leven na een boyband-breakup is altijd lastig, want meestal is er maar één bandlid die het solo overleeft. Wie uit One Direction gaat het solo redden: Harry of Zayn?

Wie overwint de One Direction-breakup: Harry of Zayn?

Na de breakup van Take That ging het tussen Robbie Williams en Gary Barlow. De winnaar? Overduidelijk Robbie! Bij *NSYNC ging de strijd tussen Justin Timberlake en Lance Bass. Justin Timberlake for the win! Nu het bijna zeker is dat One Direction écht nooit meer bij elkaar komt, zijn er twee bandleden opgestaan voor de ultimate fight: Harry Styles en Zayn Malik.

Wat doen Louis, Liam en Niall dan?

Als je hun social media mag geloven niet zo veel. Louis speelt vader en moedertje, Liam heeft het druk met z'n tien jaar oudere vriendin en Niall... Nobody really knows. Volgens zijn Instagram is hij vooral aan het golfen. Gelukkig zijn Harry en Zayn er nog. Want anders dan hun ex-collega's timmeren zij wel flink aan de weg.

Team Harry

Harry heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een acteercarrière ambieert. Dat lijkt nu eindelijk te gaan gebeuren. In de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan Dunkirk heeft Harry een rol te pakken. Een klein rolletje weliswaar, maar je moet ergens beginnen. En dat begin lijkt al rap een vervolg te krijgen.

Vorige week ging het gerucht dat Harry de rol van rocklegende Mick Jagger zal gaan spelen. Niet de minste rol. Het is al langer bekend dat er een film over The Rolling Stones komt en de uiterlijke overeenkomst tussen Jagger en Styles is al vaker gemaakt. Et voila. We houden je in de gaten Harry!

Team Zayn

Zayn... Degene die (zoals het hoort in boybands) de formatie al voor de break-up verliet. Reden: hij wilde als solo-artiest zijn eigen muziek maken. Slimme keus? Daar lijkt het wel op. Buiten Liam - die een poging tot rappen heeft gedaan - hebben we weinig muzikaals van de andere boys gehoord. Behalve dan van Zayn. Hij bracht in maart zijn debuutalbum Mind of Mine uit en scoort nu een wereldwijde hit met 'Pillowtalk'.

Een knipperlichtrelatie met misschien wel de mooiste vrouw (Gigi Hadid) op aarde doet 'm ook geen kwaad. Uit elkaar, een pauze, oh nee, toch weer samen. Zayn staat in de spotlights en doet het daar verdomd goed!

Ster advertentie
Ster advertentie