Naar homepage
3FM nieuws

Van Common wilde gitaar leren spelen door TMF

  1. Nieuwschevron right
  2. Van Common wilde gitaar leren spelen door TMF

De wekker ging extra vroeg vandaag in huize Van Common, want hij was te gast bij Sanders Vriendenteam! De singer-songwriter schoof aan bij Frank om te praten over zijn EP en de single 'Ghost'.

TMF-videoclips

Sebastiaan van Ravenhorst - zoals de zanger echt heet - vertelde dat hij op zijn tiende begon met gitaar spelen na het kijken van videoclips op TMF. "Ik zag allemaal guys op gitaren in die tijd en dat vond ik er zo vet uitzien! Ik dacht, dat wil ik ook. Na een jaartje gitaar spelen wist ik het helemaal zeker en niet veel later begon ik met drummen en ging ik naar het conservatorium." Zo snel kan het gaan!

Van Common trad in januari op tijdens Noorderslag en deed eerder ook al mee aan de Popronde. En blijkbaar stond 'ie ook al eens stiekem in de VS...

Ghost

Natuurlijk kon Van Common de studio niet verlaten zonder een track te spelen. In de 3FM Live Box speelt hij zijn meest romantische liefdesliedje tot nu toe: "'Ghost' is een liefdesliedje. Het gaat over iemand dat je iemand niet los kunt laten ondanks dat je weg van elkaar bent."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie