3FM nieuws

De 3FM Exclusive met Billie Eilish wordt groter!

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Exclusive met Billie Eilish wordt groter!

Wegens het enorme succes van de actie geeft 3FM 30 extra fans de kans om het 3FM Exclusive-optreden van Billie Eilish bij te wonen.

EEN TIKKIE GROTER

De 3FM Exclusive vindt nog steeds plaats op 23 februari in de Metaal Kathedraal in Utrecht, maar dan in een iets grotere zaal. In plaats van vijftig fans kunnen nu tachtig fans hier up close and personal genieten van een intieme live set. Dit betekent dat er op de radio en online 15 extra setjes kaarten worden weggegeven.

Zaterdagavond zal 3FM-dj Vera Siemons het optreden (inclusief beeld) uitzenden tijdens haar programma Vera On Track op 3FM tussen 19:00 en 22:00 uur.

HIERRR MET DIE TICKETS!

Tickets voor dit exclusieve optreden zijn alleen bij 3FM te winnen. Luister tussen 17 en 23 februari naar 3FM en wacht op het 3FM Ticketalarm. Hoor jij 'm? Stuur dan met een bloedgang een bericht via de 3FM App (gratis te downloaden in je app store). De eerste twee dagen van het 3FM Ticketalarm gingen er qua decibellen al pittig hard aan toe...

Video niet beschikbaar

Zet jezelf ook op de geïnteresseerden-lijst van ons Facebook-event en volg ons op Instagram en Facebook. We geven daar tussen NU en 23 februari ook nog aardig wat kaarten weg! Ook kun je een setje kaarten bemachtigen door alle avocado's te vinden.

3FM EXCLUSIVE

Grote artiesten, een select groepje 3FM-luisteraars en een bijzondere locatie: dat is 3FM Exclusive. Vorige maand gaf De Staat een geheim optreden midden op een weiland. In december kwam Nothing But Thieves een croissantje mee-eten, in november zag je Jett Rebel in de Posthoornkerk vanuit een hemelbed een intiem optreden geven. Editors kon je zien in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. And now it's time for Billie...

Ster advertentie
Ster advertentie