3FM Serious Request

Check hier de dj-teams en routes!

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier de dj-teams en routes!

Dit jaar ziet 3FM Serious Request: Lifeline er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land heen live radio te maken. Maar welke route gaan de dj's precies lopen en wanneer komen ze bij jou langs? Hier alles op een rijtje.

Klik op de foto voor groter formaat

Wil je graag een actie opzetten, maar weet je niet precies wanneer de dj's langskomen? Met dit tijdschema is dat probleem opgelost! Met deze informatie kan je jouw actie tot in de puntjes gaan plannen.

Kom in actie en wij komen langs!

Organiseer een unieke actie en wie weet komen de dj's bij je langs! Dat kan al heel makkelijk: denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een game-marathon in de kantine van je voetbalvereniging of aan het hosten van een rooftop party op je dakterras. Alles kan, alles mag!

Meld je actie aan via 3FM.nl/kominactie en word onderdeel van de Lifeline!

DE DJ TEAMS

Team Sander & Eva

Het eerste dj-team bestaat uit Sander Hoogendoorn en Eva Koreman. Zij beginnen samen op Vlieland en lopen via de Afsluitdijk naar Medemblik, Hoorn, Amsterdam, Abcoude en Breukelen richting het hoofdkwartier in TivoliVredenburg, Utrecht. De volledige route met alle plaatsen die Sander en Eva aandoen vind je hieronder.

Team Jorien & Rob

Het tweede dj-team bestaat uit Jorien Renkema en Rob Janssen. Zij beginnen in Weert en wandelen via plaatsen als Ginderover, Boxtel, Gilze, Breda, Gorinchem, Lopik en Nieuwegein naar Utrecht. Check hieronder of ze ook bij jou in de buurt komen!

Team Mark+Rámon

Het derde dj-team bestaat uit Rámon Verkoeijen en Mark van der Molen! Zij beginnen in Hengelo en tikken vanaf daar nog een aantal lo’tjes aan: Usselo, Boekelo, Langelo, Groenlo… Maar ook Doetinchem, Zevenaar, Rhenen en Wijk bij Duurstede komen voorbij. En nog tig plaatsen, die je allemaal hieronder checkt.

3FM Serious Request: Lifeline

Wil je meer weten over hoe 3FM Serious Request: Lifeline dit jaar in elkaar zit? Lees dan hier over de drie doelen van dit jaar, duik in de veelgestelde vragen of kijk het onderstaande filmpje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie