3FM nieuws

Youtuber Nynke doet een #openup aan haar volgers

  1. Nieuwschevron right
  2. Youtuber Nynke doet een #openup aan haar volgers

Youtuber Nynke (19) van het kanaal Zaressa lijkt het perfecte leventje te leiden. Ze is een groot voorbeeld voor veel meisjes. Maar eigenlijk gaat het helemaal niet goed met haar en is ze recentelijk opgenomen in een kliniek. In het kader van de #openup-week van 3FM en MIND deelt ze haar verhaal met haar fans. Wij volgden haar in dit traject.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#openup

Nynke en haar beste vriendin Maartje hebben met hun kanaal, dat vooral gaat over paardrijden en de paardenwereld, meer dan 21.000 abonnees. Best spannend dus om al je volgers eindelijk de waarheid te vertellen. Maar Nynke voelt heel sterk ze een voorbeeldfunctie heeft en wil haar bekendheid inzetten om meer openheid te creëren voor jonge mensen met psychische problemen. In juni doet ze ook mee met de toffe actie Last Man Standing van MIND. Check hieronder Nynke's hele #openup.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vier op de 10 jongeren schamen zich

Meer openheid over psychische klachten is hard nodig, want uit recent onderzoek van 3Vraagt blijkt dat vier op de tien jongeren zich ervoor schamen. En dat moet anders! De #openup-week vindt plaats van 6 tot 12 april 2019. Hierin vragen we als 3FM, MIND, NPO3, FunX, Club Hub, EO Beam en NOS Stories aandacht voor openheid over je psychische klachten. Check 3fm.nl/openup voor meer verhalen.

Zit je ergens mee of zie je het (even) niet meer zitten? Neem contact op met MIND Korrelatie. Check 3fm.nl/openup voor meer verhalen. #Openup is een initiatief van NPO 3FM en MIND.

Ster advertentie
Ster advertentie