Meer NPO
STER Advertentie

3FM organiseert de Maand van de Livemuziek

3FM organiseert de Maand van de Livemuziek

Dinsdag 30 juni 2020 - 10:59 uur

3FM organiseert de Maand van de Livemuziek! De afgelopen maanden hebben we allemaal de livemuziek moeten missen en daarom gaat 3FM in de maand juli alle 12 de provincies langs. In een poppodium bij jou in de buurt worden live optredens georganiseerd, en jij kan erbij zijn!

In de maand juli steken we de poppodia en artiesten een hart onder de riem. De deuren gaan weer open en de acts staan ein-de-lijk weer op het podium! Denk daarbij aan 3FM Talents zoals WIES en Blanks. Maar ook namen als De Likt, Jeangu Macrooy en San Holo treden op in poppodia over heel Nederland. Luister 3FM en let op het ticketalarm om tickets te winnen voor de shows! Ook kun je winnen via de socials van 3FM.

Dus zet je radio aan of check 3FM.nl/live! 

DE SPOT - MIDDELBURG

De eerste show is voor Queen's Pleasure en De Likt in het mooie Zeeland. De Spot in Middelburg is de eerste tijdens van de 3FM Maand van de Livemuziek. 

Hoe volg je dat?

De shows van zowel De Likt als Queen's Pleasure zijn te volgen via een livestream op de 3FM Facebook! Check voor snelle updates de 3FM Instagram. 

19:00 Aanvang
19:30 Queen's Pleasure 
20:10 De Likt 

Tourtje

Afhankelijk van de zaal mogen er tot 100 mensen bij zijn, op gepaste afstand. Zo kunnen we voor het eerst in lange tijd tóch weer met zijn allen genieten van livemuziek en nieuw Nederlands talent. Tickets hiervoor zijn vanaf 29 juni on-air en online te winnen via 3FM. Thuisblijvers kunnen de volledige concerten volgen via de radio en 3fm.nl/live.

Waar gaan we naartoe?

Kijk live naar 3FM

Lees ook