Meer NPO
STER Advertentie

Muziek uitwisselen met het Australische radiostation Triple J!

Muziek uitwisselen met het Australische radiostation Triple J!

Dinsdag 25 juni 2019 - 12:18 uur

Jorien is altijd op zoek naar toffe muziek uit het buitenland. Ze bundelt de beste vondsten voor de Muziekcorrespondent podcast, maar deze week is er een speciale editie, in samenwerking met het Australische radiostation Triple J. Aan de andere kant van de Skype-verbinding hangen namelijk Ben en Liam, de brekkie boys! Het ochtendshow-duo belde met Jorien om hun favoriete muziek van dit moment uit te wisselen.

Tip uit Australië

Wat moeten wij volgens Ben en Liam draaien en waarom? Met invloeden van Frank Ocean, Anderson. Paak en Gwen Stefani is 'About You' van de Australische muzikante G Flip de tip van Triple J. Liam: "She started giving us stuff in february last year and now she's properly in the festival circuit." Nog maar net begonnen dus, maar dat ze al volop op festivals staat, belooft wat! 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tip van ons

En Jorien tipt Amsterdamse band Indian Askin! Ze kiest voor de track 'For You' waar een bijzondere sample in zit van een Engelse taalcursus. De brandende vraag: wat vindt Triple J van het nummer? Luister het fragment terug om erachter te komen!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook