3FM nieuws

Indian Askin is hier voor jou met de nieuwe single 'For You'!

  1. Nieuwschevron right
  2. Indian Askin is hier voor jou met de nieuwe single 'For You'!

Indian Askin is terug met een nieuwe single: 'For You'. Het duistere basgedreven nummer gaat over een frisse start. "I'm on my way. I want to be a better man", zingt frontman Chino Ayala. Het is een soort donkere twijfelachtig optimisme dat de plaat kleurt. Hoe het ook zal lopen, Indian Askin is here for you met een steengoede plaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het einde komt van de straat.

Het nummer eindigt abrupt met een hilarische sample uit de obscure casetteverzameling van Chino: "Ik woon in een buurt met veel bejaarden en als die overlijden, trappen ze alle cassettebandjes de deur uit. Ik heb er echt over de honderd liggen, maar wat erop staat maakt me niet uit." Bij 'For You' is een sample gebruikt van een Engelse taalcursus die Chino op straat heeft gevonden. Je inspiratie van straat halen wordt zo wel erg letterlijk!

5 MEI TRACK

Speciaal voor bevrijdingsdag heeft de band een nummer gespeeld voor de 3FM 5 Mei Tracks. Indian Askin ging voor een klassieker van Creedance Clearwater Revival. "Wij speelden 'Born On The Bayou' omdat de track vet gruwelijk is en vrijheid ook!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ZIN IN MEER MUZIEK?

Indian Askin is nieuw op 3FM, maar ook Mumford & Sons, Ed Sheeran & Justin Bieber, Bastille en Loyle Carner. Abonneer je op de 3FM Now Playing playlist en je blijft altijd op de hoogte van de nieuwste muziek!

Ster advertentie
Ster advertentie