Naar homepage
3FM nieuws

Indian Askin brengt tweede album 'Another Round' uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Indian Askin brengt tweede album 'Another Round' uit

Drie jaar na Sea Of Ethanol brengt Amsterdamse band Indian Askin hun tweede album uit: Another Round. En die geef je zeker another round. En nog eentje. En dan nóg een eentje.

'Another Round'

Het ging bij dit album niet om keiharde muziek maken, er staan dan ook maar twee of drie snelle nummers op. Indian Askin gunt zichzelf wat rust op Another Round en dat klinkt prettig!

Bassiste Jasja vertelt erover: "Het is sowieso een stukje vetter dan de eerste. We hebben het met z'n allen opgenomen en de sound is ook volwassener geworden. Het is wat groter en breder. Ik heb er heel veel zin in om dit live te spelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Singles 'On and On', 'I Feel Something' en 'Keep it to Myself' heb je al voorbij horen komen op 3FM en staan veilig in het midden van de plaat. Daaromheen horen we de opzwepende roep van indianen op 'Gimme a Sign' en een knipoog richting het eerste album met 'For You'. Hieruit blijkt dat Chino, de frontman, nog steeds aan zichzelf blijft werken en een betere man wil zijn.

"Ik ben Indian Askin en ik ben alcoholist"

3voor12 interviewde Chino Ayala, frontman van Indian Askin, over onder andere de tragedie die het fundament heeft gelegd voor 'I Know How To Party', het alcoholgebruik van de band en de relatie met hun familie. Je leest het hele interview hier terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie