Meer NPO
STER Advertentie

Stranger Things deelt nieuwe trailer voor seizoen drie

Stranger Things deelt nieuwe trailer voor seizoen drie

Dinsdag 21 mei 2019 - 09:48 uur

Het nieuwe seizoen van Stranger Things komt steeds dichterbij en om het wachten iets dragelijker te maken hebben de makers een nieuwe teaser trailer gedeeld. In tegenstelling tot de voorgaande seizoenen speelt de derde reeks zich af tijdens de bloedhete zomer van 1985. Check hieronder de sneak peak!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gezellige zomer?

Wees maar niet bang dat het een zoetsappig seizoen wordt, want de nieuwe afleveringen zitten weer bomvol monsters, battles en andere narigheid blijkt uit een eerdere trailer. Natuurlijk liggen ook alle jaren tachtig verwijzingen er in dit seizoen weer lekker dik bovenop en dat begint al in de volledige trailer met de muziek van The Who. De preview begint in de 'normale wereld' waar te zien is dat de Stranger Things-kids een stuk volwassener zijn geworden. De meesten hebben een vakantiebaantje of genieten van hun zomervakantie. Er worden nieuwe personages geïntroduceerd en het lijkt er op dat de vriendschap tussen sommigen uit elkaar dreigt te vallen... Spannend! Het nieuwe seizoen verschijnt 4 juli op Netflix.

Meer Stranger Things?

Kun je niet wachten op het nieuwe seizoen? Wij ook niet! Helaas moeten we nog wel even geduld hebben, maar niet getreurd: hieronder check je toffe artikelen over de serie om de tijd te doden.

- Hoe de theme song van Stranger Things onder je huid kruipt
- Deze Stranger Things hoofdpersonages zouden eigenlijk doodgaan
- Zien: Chaos in de nieuwe trailer van Stranger Things

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM