Meer NPO
STER Advertentie

Florence en Christine hebben een zelfgemaakte playlist voor je

Florence en Christine hebben een zelfgemaakte playlist voor je
Ben Houdijk

Donderdag 16 mei 2019 - 12:09 uur

Florence + The Machine en Christine And The Queens hebben de koppen bij elkaar gestoken om voor een gezamenlijke playlist. Verwacht: alleen maar vrouwen!

High As Hope-playlist

De komende tijd staat Christine And The Queens in het voorprogramma van Florence, wat betekent dat ze veel tijd met elkaar on the road gaan doorbrengen. Wel zo leuk om die reizen door Noord-Amerika te voorzien van wat goede muziek! In de onderstaande playlist vind je twee uur aan muziek, van Erykah Badu's 'I Want You' tot 'Only Happy When It Rains' van Garbage en 'Think' van Aretha Franklin. Girlpower wat de klok slaat, dus. Volgens Héloïse (Christine And The Queens) is de playlist samengesteld om 'sterke, inspirerende vrouwen te vieren'.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalzomer

Nu touren ze dus nog met elkaar mee, maar deze zomer staan ze los van elkaar als headliner op festivals! Best Kept Secret neemt Christine And The Queens voor haar rekening, Florence + The Machine heeft Rock Werchter en Sziget al in haar agenda staan. 3FM is aanwezig op Rock Werchter en Best Kept Secret, dus je hoeft alleen maar onze radio-uitzendingen en socials te volgen om alles mee te krijgen! 

Florence x Game Of Thrones

Afgelopen maand was Florence nog in het nieuws door haar nummer 'Jenny Of Oldstones', wat ze voor het laatste seizoen van hitserie Game Of Thrones schreef. In de onderstaande liveversie draagt ze hem zelfs op aan Arya Stark, 'who saved us all'. Het nummer vind je ook op de officiële soundtrack van het achtste seizoen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer lezen?

>> Florence kiest live voor eenheid, niet voor smartphones
>> Van Héloïse naar Christine naar Chris
>> Vera interviewt Christine in Parijs

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM