Meer NPO
STER Advertentie

3FM Serious Request: Lifeline komt terug!

3FM Serious Request: Lifeline komt terug!

Woensdag 8 mei 2019 - 16:01 uur

3FM en het Rode Kruis gaan door met 3FM Serious Request: Lifeline! In de week voor Kerst 2019 maken opnieuw drie teams van twee dj’s een voettocht door Nederland, voor een goed doel.

Één doel

In 2018 waren er drie goede doelen: reanimeren in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlogen en conflicten. Uit onderzoek blijkt dat de meeste donateurs blij waren dat ze konden kiezen. Maar de praktijk was anders: driekwart van het geld ging naar alle doelen bij elkaar. Vandaar dat we dit jaar weer voor één doel gaan. Daarnaast blijft het belangrijk dat er aandacht is voor het buitenland, vandaar dat er geen puur binnenlands doel wordt gekozen. 

De voettocht

Waar de drie teams precies gaan lopen staat nog niet 100% vast. Er wordt hier en daar nog aan gesleuteld, maar het wordt in ieder geval weer aanpoten voor de dj's! Vorig jaar liep ieder team zo'n 180 km in 7 dagen tijd.

Join the lifeline!

Natuurlijk hopen wij ook dit jaar weer zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. Blijf daarom op de hoogte en zet jezelf alvast op aanwezig of op geïnteresseerd in ons Facebook-event en deel 'm met je vrienden! 

Vorige editie

Nog even nagenieten van de vorige editie en/of alvast uitkijken naar de volgende? Check dan deze linkjes:

De leukste feiten over 3FM Serious Request: Lifeline 2018

Aftermovie 3FM Serious Request: Lifeline 2018

Kijk terug: aankomst van dj's na toch van 180km

Dit waren de 50 meest aangevraagde platen

Bekijk alle reportages van vorig jaar

Kijk live naar 3FM

Lees ook