Meer NPO
STER Advertentie

Laatste aflevering Game of Thrones onthult of Ed Sheerans personage nog leeft

Laatste aflevering Game of Thrones onthult of Ed Sheerans personage nog leeft
HBO

Dinsdag 16 april 2019 - 07:44 uur

Spoilers, spoilers, SPOILERS! Oké, dan kan het artikel nu beginnen. In seizoen 7 leerde de GoT-kijker een bekend gezicht kennen in de serie. Namelijk die van Ed Sheeran. Echter is het nooit duidelijk geworden of ridder Ed de serie heeft overleefd... Tot nu!

In seizoen 7 komt Arya een aantal Lannister-soldaten tegen in het bos. Eentje daarvan is onze roodharige vriend Ed Sheeran. Ze delen een konijn en een liedje en dat was het wel weer. Toch is het nooit duidelijk geworden of Ed het allemaal heeft overleefd. Op dat moment was de groep soldaten onderweg om uiteindelijk afgeslacht te worden door Daenerys en haar draken. Dikke kans van niet dus...

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heeft Ed Sheeran Game of Thrones overleefd?

Daar wisten de makers van Game of Thrones gisteravond in de nieuwste aflevering van het laatste seizoen antwoord op te geven. Wanneer Bronn zich in het gezelschap van een aantal dames begeeft, hebben zij het over de veldslag waar zoveel Lannister-soldaten zijn omgekomen. Eentje laat dan weten dat de roodharige soldaat Eddie waar ze allemaal zo gek op waren zijn gezicht eraf heeft gebrand. Arme, arme Ed. Maar grappig dat de makers dit cadeautje voor de kijker erin hebben gestopt.

Meer 3FM nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM