Meer NPO
STER Advertentie

Khalid en Disclosure slaan handen ineen met 'Talk'

Khalid en Disclosure slaan handen ineen met 'Talk'

Zondag 24 februari 2019 - 09:12 uur

In de categorie hele fijne samenwerkingen: Khalid en Disclosure! Het duurt nog maar twee maandjes voordat het nieuwe album van Khalid verschijnt, maar om het wachten minder erg te maken brengt de zanger alvast de track 'Talk' uit. 

Disclosure

Het nummer is geproduceerd en deels geschreven door Disclosure en gaat over een relatie die te vluchtig gaat. "Can we just talk? // Can we just talk? // Talk about where we're goin' // Before we get lost, lend me your thoughts" Het is niet de eerste keer dat Disclosure een samenwerking aangaat. Eerder werkten Guy en Howard al samen met onder meer Sam Smith, The Weekend en Lorde. Geen verkeerd rijtje om tussen te komen voor Khalid! 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw Album

In een interview met Zane Lowe zegt Khalid heel erg blij te zijn met de nieuwe plaat: "Het album is het hoogtepunt van alle ervaring en groei die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan. Toen ik de mannen van Disclosure voor het eerst ontmoette speelden ze een te gekke instrumentale versie van 'Talk' en was ik gelijk verkocht. Het is uitgegroeid tot een van mijn favoriete nummers die ik ooit heb gemaakt en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor!"

Meer muziek?

De 3FM Now Playing-lijst staat weer bomvol gloednieuwe nummers! Check de lijst hieronder om helemaal up tot date je weekend in te gaan met de nieuwste nummers van Twenty One Pilots, Billie Eilish, Pip Blom en nog veel meer!

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM

Lees ook