3FM nieuws

'Got To Keep On' van The Chemical Brothers is 3FM Megahit

foto: Hamish Brown voor TCB
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Got To Keep On' van The Chemical Brothers is 3FM Megahit

Als sinds 1992 brengen The Chemical Brothers muziek uit en tot op de dag van vandaag bewijzen ze dat ze er nog altijd toe doen! Hun nieuwe single 'Got To Keep On' is een mooie toevoeging aan het rijtje rammers waar ook 'Hey Boy, Hey Girl' en 'Galvanize' in staan. De 3FM-dj's zijn fan en daarom is 'ie de 3FM Megahit van deze week!

'Got to keep on'

"Got to keep on making me high" wordt er gezongen en dat is precies waar het producer-duo mee bezig is. Vanaf het begin wordt je in de track gezogen, tot de bass erin kickt en je meeneemt in een extatische trip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oude Rotten

The Chemical Brothers, Tom Rowland en Ed Simons, zijn inmiddels oude rotten in het vak. Ze leerden elkaar in 1989 leren kennen als ze allebei Middeleeuwse Geschiedenis in Manchester studeren. In 1992 brengen ze voor het eerst muziek uit, maar het duurt tot 1995 voor hun eerste studioalbum uitkomt. In 1999 breken ze door bij het grote publiek met de single 'Hey Boy, Hey Girl'. Dat is inmiddels al 20 jaar geleden! Anno 2019 weten ze nog steeds de juiste sound te vinden en maken ze nog altijd platen waar je in de club niet op stil kunt blijven staan.

MEER NIEUWE MUZIEK?

De 3FM Now Playing staat vol met de beste tracks van het moment: Billie Eilish, Yungblud, 21 Pilots, Feng Suave, Lizzo... Zeker de moeite waard om te checken!

Voor de fijnproevers is er ook de playlist van 3FM Alternative!

Ster advertentie
Ster advertentie