Meer NPO
STER Advertentie

Ariana Grande pakt door met nóg een nieuw album

Ariana Grande pakt door met nóg een nieuw album
billboard

Vrijdag 8 februari 2019 - 09:08 uur

In augustus kwam haar vierde album Sweetener nog uit, maar vandaag staat er alweer een nieuwe klaar. En waarom zou ze ook niet? Tenminste zo denkt Ariana er zelf over. Als zij muziek uit wil brengen, doet ze dat. Dus voila: hier is album nummer vijf genaamd thank u, next.

De vervanger

Met de release van dit album brengt ze ook meteen een nieuwe single inclusief videoclip. De track heet 'break up with your girlfriend, i'm bored'. Zelf heeft Ariana laten weten dat dit nummer last minute nog is toegevoegd aan het album. Het is eigenlijk een vervanger van een ander nummer waar ze nog niet klaar voor was om die te delen. Klinkt spannend...

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat staat er verder op?

Natuurlijk '7 Rings'. Een track geïnspireerd op The Sound Of Music... Oke, in de filmklassieker gaat het met name om schnitzels, noedels, kittens en snowflakes, maar Ariana geeft er een knalroze 21e eeuw-twist aan met champagneflessen, diamanten ringen en nepwimpers. If she wants it, she buys it! Maar ook de titeltrack 'thank u, next' over al haar exen. 

Verder staat er ook meer dan genoeg nieuw werk op. Check het volledige album hieronder!

Live zien?

Ariana tourt in 2019 de hele wereld over voor de Sweetener Tour en doet daarbij ook drie keer Nederland aan! In augustus en september staat ze in de Ziggo Dome.

Kijk live naar 3FM

Lees ook