Meer NPO
STER Advertentie

Roosevelt vertelt over zijn gigantische tourbus bij Sander

Roosevelt vertelt over zijn gigantische tourbus bij Sander

Maandag 5 november 2018 - 11:32 uur

Marius Lauber is een singer, songwriter en producer uit Keulen, vooral bekend onder de naam Roosevelt. Hij is druk op tour met zijn nieuwe album Young Romance, en daar hoort natuurlijk een flinke tourbus bij! Hij is in de studio bij Sanders Vriendenteam en geeft een audiorondleiding door zijn bus. 

Na flink wat zwoegen en eindeloze studiosessies was 'Under The Sun' van Roosevelt eerder dit jaar  3FM - Megahit. Daarna heeft hij niet stilgezeten, zijn nieuwe album 'Young Romance' gaat lekker en daarmee crost hij momenteel Europa door. 

GEHEEL IN STIJL

"Het is een soort rijdende hotelkamer." Dat vertelt Roosevelt tegen Sander over zijn gigantische tourbus. "Als je binnenkomt heb je een soort businesslounge, en daar wordt veel gewerkt. Boven hebben wij onze 'fifa - area' en daar slapen wij ook."

EEN ANDERE TOUR

Roosevelt wordt volwassen in zijn muziek, en dat neemt ook een grotere productie met zich mee. "We zijn nu beter dan vroeger en we hebben een grotere productie. Zo hebben wij veel meer lichten op het podium."

Wil je Roosevelt graag live zien? Dat komt goed uit! In november treedt hij twee keer op in Nederland. Op 21 november in Nijmegen, en 22 november in Amsterdam. 

Check het hele interview hier!

Kijk live naar 3FM

Lees ook