3FM Megahit

'Under The Sun' van Roosevelt is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Under The Sun' van Roosevelt is 3FM Megahit

Hij heeft er flink wat studiosessies op zitten, maar dat heb je ook wat. Roosevelt brengt eind september een gloednieuwe plaat uit en 'Under The Sun' is daar het eerste voorproefje van. 3FM roept het nummer uit tot Megahit. Dat betekent dat we 'm deze week extra voor je draaien. Lekker hè. Bitte!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tanzbare eighties synthpop

De 27-jarige Duitse singer-songwriter en producer Marius Lauber a.k.a. Roosevelt bracht in 2016 zijn titelloze debuutalbum uit. Menig mens heeft zich daar kostelijk op vermaakt. Vooral tijdens de nachtelijke uurtjes deed zijn tanzbare eighties synthpop het goed. Voor zijn tweede plaat, Young Romance, deed Roosevelt een stapje richting het licht.

Euforisch en groovy

Hij pakte het vliegtuig naar Los Angeles. Nachtenlang - dat dan weer wel - haalde hij door in de studio. Na zes maanden was het album af. 'Under The Sun' is de leadsingle, zet de toon, klinkt euforisch en groovy. Maar let op, zijn muziek gaat ook de diepte in. "I ended up processing a lot of emotions that I felt during my youth. Faded relationships that haunted me for years, being on the road for what seemed like forever and the constant search of a place to call home."

Roosevelt kan niet wachten om zijn nieuwe muziek de wijde wereld in te slingeren. En wij ook niet. Wil je hem live zien? In november staat hij een paar keer in Nederland.

Nieuwe muziek op 3FM

Op 3FM hoor je de nieuwste en leukste tracks! Klik hier voor meer muzikale traktaties.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "https://www.deezer.com/track/506214482?utm_source=deezer&utm_content=track-506214482&utm_term=141456621_1530878184&utm_medium=web"}
Ster advertentie
Ster advertentie