Meer NPO
STER Advertentie

Michiel Veenstra verlaat na 13 jaar 3FM

Michiel Veenstra verlaat na 13 jaar 3FM

Vrijdag 7 september 2018 - 11:12 uur

Aan al het moois komt een eind. Zo ook aan onze tijd met Michiel Veenstra. De ochtendjock maakte zojuist tijdens zijn show bekend dat hij 3FM gaat verlaten en nieuwe stappen zet in zijn carrière. 

13 jaar 3FM

Je zo'n lange tijd loyaal inzetten voor één radiostation, dat zie je niet vaak. Wij zijn dan ook enorm dankbaar dat Michiel 13 jaar lang onderdeel uit heeft gemaakt van het 3FM-team. Hij is altijd een belangrijke schakel geweest voor de zender door zijn passie voor muziek, de manier waarop hij de diepte in durft te gaan met o.a. zijn 5 Essential Tracks én zijn professionaliteit. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Welke stappen Michiel precies gaat zetten wil hij nog niet verklappen. Full focus op zijn podcasts? Een nieuw radiostation? Of misschien wel totaal iets anders?

Programmering 3FM

Het vertrek van Michiel hangt samen met het stapsgewijs vernieuwen van de programmering van 3FM. Hoe dat er precies uit gaat zien, dat wordt heel binnenkort bekendgemaakt. Nog éven in spanning afwachten dus. Michiel... namens heel 3FM en alle luisteraars: bedankt voor die te gekke jaren!  

Kijk live naar 3FM

Lees ook