Meer NPO
STER Advertentie

Muziekfrustratie in je relatie: it's a thing

Muziekfrustratie in je relatie: it's a thing

Vrijdag 10 augustus 2018 - 15:33 uur

Jij gaat hard op Queens Of The Stone Age, maar je liefje rouwt nog steeds om de break-up van Girls Aloud. Jij knalt er onder de douche hele verses van Kendrick uit, je wederhelft draait het liefst het hele oeuvre van Daddy Yankee. Lastig.

Dealbreaker of niet?

Als je je leven met elkaar deelt (of in elk geval een klein stukkie daarvan) is het wel zo fijn als je ook een beetje van dezelfde dingen kunt genieten. Muziek is daar een belangrijke in. Stel je voor dat de bedroom-playlist van je scharrel ineens vol blijkt te staan met glijers van Jason Derulo... Dat voost toch net effe iets minder lekker.

Ben jij er ooit nét iets te laat achtergekomen dat jouw favoriete artiest nou net de artiest is die de ander blijkt te haten? Of beland je regelmatig in discussies met je schatje omdat hij/zij al-tijd de verkeerde tekst zingt of geen maat kan houden? Drop jouw muzikale irritaties hieronder! Je bent vast niet de enige ;)

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement