Meer NPO
STER Advertentie

Frank van der Lende presenteert nieuwe avondshow 3FM

Frank van der Lende presenteert nieuwe avondshow 3FM

Donderdag 26 juli 2018 - 12:12 uur

Frank van der Lende verhuist van het weekend naar de doordeweekse avond! Hij neemt per 3 september de microfoon over van Sander Hoogendoorn, die dan de ochtendshow gaat presenteren.

Frank's Feestje

Frank is momenteel te horen op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond met Franks Feestje, waarvoor hij de hele zomer alle festivals afstruint. Zijn nieuwe programma hoor je van maandag tot en met donderdag tot 18:00 en 21:00 uur op 3FM.

Frank: "2018 is mijn jaar. Eerst word ik uitgeroepen tot man met de mooiste haren en nu heb ik mijn lievelingsplekje op de radio gekregen. Wat wil een mens nog meer?! Er staan onwijs gave dingen te gebeuren bij 3FM en ik vind het supertof dat ik daar deel van mag uitmaken. 3FM is nog steeds de coolste van alle radiozenders, ondanks het hete weer."

Ook 3FM-zendermanager Sharid Alles is blij met deze nieuwe invulling van de avonduren: "Ik ben ontzettend blij dat Frank de avondshow voor zijn rekening neemt. Hij is positief, ontzettend enthousiast en een waanzinnig creatieve radiomaker. Ik verheug me op de avond met Frank."

About Frankie

Frank van der Lende kwam op zijn negentiende, na zijn studie Journalistiek, in 2007 binnen bij BNN. Na overal te hebben meegedraaid maakte hij zijn eerste eigen programma Nachtbrakers op Radio 1. Daarna was hij een tijd op 3FM te horen met De Bende van Van der Lende, wat opgevolgd werd door That's Live. Op vrijdagen luidde hij samen met Timur Perlin het weekend in met Live Vanuit Klazienaveen.

Van 2015 tot eind 2017 nam hij de middagshow tussen 16.00 en 18.00 uur voor zijn rekening en het laatste jaar was hij dus te horen met zijn weekendshow Franks Feestje tussen 19 en 22 uur.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement