3FM nieuws

Sander Hoogendoorn presenteert nieuwe ochtendshow op 3FM

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander Hoogendoorn presenteert nieuwe ochtendshow op 3FM

Petje af voor Sander Hoogendoorn! Binnenkort smeer jij elke ochtend je bammetjes onder begeleiding van zijn ochtendhumeur. Vanaf 3 september presenteert Sander namelijk de nieuwe ochtendshow van 3FM!

Sander maakte dit zojuist bekend in de show van BNNVARA collega's Mark + Rámon. Hij is uiteraard ontzettend blij met deze move van avond- naar ochtenduren: "Een eigen ochtendshow op 3FM voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen! Ik wil wel het Kroatië van de ochtend worden. Niet de populairste, wel de leukste!"

Wakey wakey

De komende dagen oefent Sander vast met vroeg opstaan, want hij wandelt mee in de Vierdaagse van Nijmegen. 200 kilometer in vier dagen, ga er maar aan staan. Wil je zijn ervaringen tijdens de Vierdaagse volgen? Sanders blaren-, sfeer- en wandelupdates hoor je deze week elke avond tussen 18:00 en 21:00 uur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sander x 3FM

En ter afsluiting nog even een kleine geschiedenisles! Sander zit hier namelijk al een tijdje en heeft de afgelopen zeven jaar een flinke bak ervaring opgedaan. Hij begon in 2011 met de Croissandershow in het weekend en in datzelfde jaar wint hij een Marconi Award voor Aanstormend Talent. In de jaren erna presenteerde hij Sanderdaynight op de zaterdagavond, de Freaknacht van vrijdag op zaterdag en That's Live op de zaterdagavond. Daarna nam hij twee uur in de weekendmiddag voor zijn rekening en sinds november 2016 is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen in de avondshow.

Ook zat hij in 2017 samen met Domien Verschuuren (die ons straks verlaat voor the dark side) en Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Daar bewees 'ie toch al geen goeie vrienden te zijn met zijn bed, dus of 'ie klaar is voor de ochtendshow? Zeker wel!

Wie Sander op gaat volgen in de avonduren maken we binnenkort bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie