Meer NPO
STER Advertentie

Ronnie Flex werkt samen met de producer van Drake's Passionfruit

Ronnie Flex werkt samen met de producer van Drake's Passionfruit
Foto: Ben Houdijk

Woensdag 16 mei 2018 - 15:49 uur

Ronnie Flex is op dit moment te vinden in Londen. Naast de nodige feestjes, is hij natuurlijk ook altijd keihard aan het werk. Zo dook hij gisteravond op in de Instagram Stories van Nana Rogues, de man die verantwoordelijk is geweest voor de productie van Drake's Passionfruit.

Wie is Nana Rogues?

Nana is op dit moment de 'heetste' producer van het Verenigd Koninkrijk. Naast Drake, heeft de producer uit Londen ook veel samengewerkt met Tinie Tempah, Skepta en Anne-Marie. Met de Section Boyz scoorde hij een undergroundhit genaamd “Trapping Ain’t Dead.”

In een interview met Genius vertelde hij dat hij zo met Drake in aanraking is gekomen: "Na de BRIT Awards kwam Drake naar een show van de Section Boyz." Vervolgens schudde Drake en Nana daar de hand, maar dat het tot een samenwerking zou komen had de producer niet verwacht. "Tijdens het maken van de beat had ik Drake wel in mijn hoofd, maar hij was een van de velen..." Het had dus net zo goed iemand anders kunnen zijn.

Tot en met kort voor de release wist Nana niet dat de rapper zijn beat had gebruikt: "It's crazy. I had no idea." Het volledige interview kan je hieronder checken:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ronnie X Drake?

Betekent dit dat Ronnie nu gaat samenwerken met Drake? Helaasch, was het leven maar zo mooi. Wel heeft hij 'enge' dingen gemaakt met Nana, zoals hij zelf zegt op Twitter:

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hopelijk is het eindresultaat snel ergens te checken. Over het uitkomen van een nieuw album zei hij tegen 3FM-dj Angelique: "Die komt dit jaar nog!" 

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM