3FM nieuws

Sophia ging ondanks de zorgen van haar ouders toch de muziek in

  1. Nieuwschevron right
  2. Sophia ging ondanks de zorgen van haar ouders toch de muziek in

3FM-dj Tannaz Hajeby had afgelopen week Sophia Ayana te gast. Deze zangeres schrijft onder andere tracks voor Tinie Tempah, Hardwell en Sam Feldt. Voor ze dat mocht doen moest ze alleen haar eigen ouders wel even overtuigen... Die zagen haar liever studeren dan muziek maken. Aan Tannaz vertelt Sophia hoe het haar toch lukte de muziekwereld binnen te komen!

Muziekindustrie ingerold

Sophia Ayana was op haar achttiende klaar met school en had eigenlijk maar één droom: de muziek in. Via via werd ze voorgesteld aan twee belangrijke mensen in de muziekindustrie, die haar verder hielpen met het ontwikkelen van haar songwriting skills. Een droom die uitkwam voor Sophia, tegenwoordig zingt ze zelf ook regelmatig nummers in. Hieronder beluister je het hele verhaal van Sophia.

Ouders waren minder enthousiast

De ouders van Sophia waren een stuk minder enthousiast toen ze vertelde dat ze niet wilde gaan studeren en liever de muziek inging. "Mijn vader had liever gezien dat ik ging studeren, ik ben zijn enige dochter. Hij komt van ver, mijn familie heeft gestreden om hier te komen dus hij hoopte dat echt."

Sophia Ayana maakt naast nummers voor anderen, ook muziek voor zichzelf. Check hier een van de eigen nummers van Sophia Ayana.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jingle voor Tannaz

Tannaz had heel dringend een nieuwe jingle nodig voor in haar show, dus zette ze Sophia meteen aan het werk om er een te maken!

Ster advertentie
Ster advertentie