Meer NPO
STER Advertentie

Calvin Harris, Katy Perry, Pharrell en Big Sean op één track

Calvin Harris, Katy Perry, Pharrell en Big Sean op één track

Vrijdag 16 juni 2017 - 11:57 uur

Na het horen van 'Feels', de nieuwe track van Calvin Harris, Katy Perry, Pharrell en Big Sean, heb je sowieso zin in de zomer . Met die reggae-sound past het nummer uitstekend bij eerdere nummers die Calvin uitbracht. Want 'Slide' en 'Heatstroke' klonken ook al zo lekker zomers.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerking hier, samenwerking daar

Calvin is lekker aan het bladeren in zijn muzikale adressenboekje. Eerder dit jaar werkte hij voor 'Slide' al samen met Frank Ocean en Migos. En niet lang daarna volgde een samenwerking met Ariana Grande, Pharrell en Young Thug. Beide tracks vielen goed in de smaak dus we zijn benieuwd wat 'Feels' gaat doen! 

Nieuw album op 30 juni

Calvin Harris kondigde twee weken geleden aan dat zijn nieuwe album Funk Wav Bounces Vol. 1 op 30 juni uit zal komen. De eerste tracks 'Slide', 'Heatstroke', 'Rollin' en nu dus 'Feels' zijn al uitgebracht. Op het album worden nog heel wat andere vette samenwerkingen verwacht, onder andere John Legend en Nicki Minaj staan op het album. 

Katy Perry en Pharrell

Ook Katy Perry en Pharrell hebben het behoorlijk druk. Katy is bezig met de promotie van haar album Witness en ging daarvoor een heel weekend live, om mensen een kijkje in haar leven te geven. Pharrell is voornamelijk bezig met samenwerkingen, zo zat hij eerder dit jaar nog met Timbaland en Justin Timberlake in de studio.

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM