Meer NPO
STER Advertentie

Zayn Malik verlaat One Direction

Woensdag 25 maart 2015 - 18:47 uur

Pak die doos tissues er maar bij. Zayn stapt uit One Direction. We zijn ontroostbaar.

Op Facebook liet Zayn weten dat de druk hem te veel werd. De band bevestigt daarmee de geruchten die rond gingen nadat Zayn vorige week de wereldtournee verliet en naar huis ging. Hij zei toen dat de stress hem te veel werd. 

One Direction blijft bestaan

In de statement op Facebook laat Zayn weten dat hij weer een gewoon leven wil leiden. Niall, Harry, Liam en Louis gaan wel gewoon verder als One Direction. 

"Mijn leven bij One Direction was meer dan ik kon dromen, maar na vijf jaar is de tijd er gekomen om de band te verlaten", staat er te lezen. "Ik wil een normale man van 22 zijn die zich kan ontspannen en wat privétijd heeft weg van het publieke oog. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb gemaakt, en ze zullen de beste band ter wereld blijven." - Zain Malik

Vijfde album komt gewoon in 2015 uit

De andere jongens respecteren de beslissing van Zayn. Daarnaast bedanken ze hem voor de voorbije vijf jaren en wensen hem alle geluk in de toekomst. Gelukkig voor alle fans worden er geen optredens afgelast, en ook het vijfde album zal later dit jaar zoals gepland uitkomen. 

After five incredible years Zayn Malik has decided to leave OneDirection. Niall, Harry, Liam and Louis will continue as...

Posted by One Direction on woensdag 25 maart 2015

Coen en Sander brengen het trieste nieuws

Kijk live naar 3FM