3FM nieuws

Till Bal is de Schaamnaam van 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Till Bal is de Schaamnaam van 2013

Coen en Sander gingen ook dit jaar weer op zoek naar de ultieme Schaamnaam. En Till Bal mocht met de ietwat twijfelachtige eer strijken.

De schaamnamen zijn voor- en achternamen die samen een gek woord of gekke zin vormen. Coen en Sander maakten maandag 23 september bekend dat Till Bal de Schaamnaam 2013 gewonnen heeft.

Coen en Sander feliciteren Till Bal met de overwinning

Coen en Sander nomineren Till Bal

>> Till Bal is Schaamnaam 2013

De Schaamnaam op 3FM

Inmiddels is het een jaarlijks terugkerend item in de Coen en Sander Show. Redacteuren, producers en DJ's van 3FM hielden lijstjes bij met grappige namen die ze in de media tegenkwamen en daar kwam uiteindelijk het radio-item De Schaamnaam uit naar voren. Fokje Modder, Stanley Messi, Con Domen, Louwe Pruim en Hendy Keppy zijn in het verleden al eens uitgeroepen tot De Schaamnaam van het jaar.

Check genomineerde Schaamnamen van 2013

Belangrijke regel voor De Schaamnaam: het moeten bestaande mensen zijn, die nog te traceren zijn. Zo heeft iedereen van horen zeggen weleens van Mien Billekens-Jeuken gehoord, maar gek genoeg is ze nog nooit opgespoord door de DJ's. De eigenaar van de Schaamnaam moet dus kunnen bevestigen dat hij of zij echt zo heet.

>> Check genomineerde Schaamnamen van 2013

Ster advertentie
Ster advertentie