Ben Howard nog dit jaar opnieuw naar Nederland

Woensdag 22 augustus 2012 - 15:29 uur

De Britse singer-songwriter komt begin december opnieuw naar Nederland. Hij staat op 6 en 7 december in Paradiso Amsterdam.

Ben Howard bracht in oktober 2011 zijn debuutalbum Every Kingdom uit en brak daarmee door in zijn thuisland en de rest van Europa volgde al snel. Vanaf half september is Ben twee maanden in Amerika, waar ze ook langzaam lijken te vallen voor charmes van de surfende singer-songwriter. Maar daarna komt Ben terug voor nog veel meer shows in Europa, waaronder twee in Nederland.

Ben Howard naar Amsterdam

Ben staat twee dagen achter elkaar in de grote zaal van Paradiso, Amsterdam. De shows zijn op donderdag 6 en vrijdag 7 december (2012). De voorverkoop start komende zaterdag (25 augustus) via de bekende voorverkoopkanalen.

Ben Howard op het pondje en meer

Het is zeker niet de eerste keer dat Ben dit jaar in Nederland optreedt. In april speelde hij meerdere keren in ons landje. Zo stond op de 3FM Awards, deed hij een intieme Serious Gig op het pondje in Amsterdam en verkocht hij al een keer Paradiso uit. Ook de Nederlandse festivals sloeg hij niet over. Hij stond op Pinkpop en Lowlands. 

>> Meer over Serious Gig met Ben Howard

Meer 3FM nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen