Video

Michiel confronteert on air een ticketdoorverkoper

  1. Nieuwschevron right
  2. Michiel confronteert on air een ticketdoorverkoper

Het is een frustratie die veel mensen kennen: je wilt een kaartje kopen voor een concert, maar je valt net buiten de boot door een veel te lange wachtrij. Dan zijn er nog maar twee opties: niet gaan of het tweedehands proberen. Helaas zitten daar veel mensen tussen die erop uit zijn om er geld aan te verdienen.

Ausverkauft

Vanochtend gingen de kaarten in de verkoop voor het Nederlandse concert van Beyoncé en Jay Z, dat deze zomer plaatsvindt in Amsterdam. Maar wat blijkt nou: voordat alle kaarten überhaupt uitverkocht waren, stonden er alweer 1500 kaarten online ter doorverkoop. En dan natuurlijk niet voor de originele verkoopprijs, het liefst een paar euro meer.

Luisteraar Damon appte 3FM-dj Michiel Veenstra tijdens zijn uitzending om effe te melden dat hij tickets had gescoord om ze ook door te verkopen: "Ik koop de tickets voor Jay Z om ze door te verkopen, slechte artiest dat het ook is."

Rant

Nou, dat moet je bij Michiel dus niet doen. Hij belde Damon meteen maar even op om te vragen waarom 'ie dat in zijn hoofd haalt. Hoe dat ging, check je hieronder. Spoiler: it wasn't pretty.

Een kleine twintig minuten later kwam Michiel er nog even op terug. Waarom werd 'ie ineens zo boos op Damon?

De kans dat één boze rant de wereld gaat veranderen is natuurlijk klein, maar hey... Laten we het leuk houden, jongens. Gun iedereen een kans op een kaartje!

Ster advertentie
Ster advertentie