3FM Talent artiesten

Jacin Trill

  1. Nieuwschevron right
  2. Jacin Trill

Jacin Trill heeft een duidelijke boodschap: no more bad vibes, good vibes it is! Deze maand is hij 3FM Talent.

"Het heeft geen zin om boos te zijn"

Voordat Jacin Trill zich op de muziek stort, is hij hiphop-danser. Als zijn moeder ziek wordt stopt hij met dansen om haar te verzorgen. Ze belanden in een lastige periode, maar dankzij de positiviteit van Jacins moeder blijven ze op de been. "Ze lacht altijd en neemt het leven zoals het is, ook met al die tegenslagen. Toen wist ik: het heeft geen zin om boos te zijn."

Negatieve sound

Jacin Trill wil bijdragen aan goede vibes, aan positieve geluiden in de Nederlandse hiphop. Volgens hem hard nodig, want veel muziek is 'boos' door de harde teksten en negatieve sound. Hij wil daar verandering in brengen. En omdat muziek altijd een belangrijk element is geweest in zijn leven koopt hij een opnameset en gaat aan de slag in zijn slaapkamer.

808milli

Via gemeenschappelijke vrienden leert hij producer 808milli kennen. Jacin nodigt hem uit in zijn self-made home studio en in slechts acht dagen zetten ze de EP Happyland in elkaar, met daarop o.a. de tracks 'Kspreyopjebytch' en 'Rozeswoesh'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zo Vader, Zo Zoon

De Nederlandse rapper Bokoesam is Jacins leermeester: "Hij neemt me onder zijn hoede en leert me hoe je om moet gaan met bepaalde situaties." Bokoesam nam happy boy Jacin mee op tour en inmiddels hebben ze ook samen een EP uitgebracht: Zo Vader, Zo Zoon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer 3FM Talent

Ontdek meer nieuwe muziek en talenten op Spotify en Deezer. Of hierrr.

Ster advertentie
Ster advertentie