3FM Talent artiesten

Stepherd & Skinto

  1. Nieuwschevron right
  2. Stepherd & Skinto

Stepherd & Skinto werden op zaterdag 4 april met de track 'Brak Obama' 3FM Serious Talent.

(Fotograaf: Daniel Wolters)

Stepherd & Skinto zijn niet geheel onbekend bij 3FM. Zo werd hun single 'Brak Obama' verkozen tot DJ Favorite van Rob Stenders, stonden ze op De Speelplaats bij Giel en kwamen ze langs bij Roosmarijn in 3voor12 Radio. Als kers op de taart werden zij in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 april bij Frank in de uitzending uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Stepherd & Skinto

De twee rappers hebben een bijzondere chemie die uiterst goed blijkt te werken. Zo werden de heren getekend bij het label Nouveau Riche Music van Boaz van de Beatz en scoorden ze een hit in België met de track 'Banaan' (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Daarnaast heeft het duo ook nog het eigen programma Mooiboys on the Road op muziekzender XITE en brachten ze in 2014 de EP Mooiboy Fissa uit.

Project Money

De single 'Brak Obama' waarmee de mannen 3FM Serious Talent zijn geworden is geproduceerd door producersteam Project Money, Boaz van de Beatz en Big2 van The Opposites. Samen werken ze aan een plaat waarvan de releasedatum nog even in mysterie gehuld blijft.

Stepherd & Skinto - 'Brak Obama'

Ster advertentie
Ster advertentie