3FM Talent artiesten

Elephant

foto: Elephantfoto: Elephant
  1. Nieuwschevron right
  2. Elephant

Ze noemen zichzelf zonnig, melancholisch waarbij alles in een majeur-sleutel staat. Die omschrijving past erg goed bij de Rotterdamse band Elephant. En vanaf vandaag zijn ze 3FM Talent. Je gaat ze daarom vaker horen hier op 3FM!

Elephant

De band is opgericht in het jaar waarin een virus hun hele branche bijna de nek omdraaide. Toch klinkt het alsof ze al jaren met elkaar samenspelen. En dat klopt ook: ze hebben al eerder samen in andere formaties samen gespeeld.

3FM-dj Herman komt uit hetzelfde plaatsje als een deel van de bandleden en loopt voorop in het steunen van de band. Daarmee heeft hij de rest van de 3FM-dj's weten te overtuigen. Komend jaar staat hun debuutalbum op de planning. Opgenomen in Utrecht samen met Pablo van de Poel (gitarist en frontman DeWolff). Check hieronder de single!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volle agenda

De heren hebben de komende maanden genoeg te doen. Er staan shows met DeWolff op het programma, een aftershow voor Tame Impala in Amsterdam en bijvoorbeeld Into The Great Wide Open op Vlieland.

Frontman en zanger Frank: "De komende maanden hebben we een goed gevulde agenda ja, maar zenuwachtig zijn we niet. We hebben zoveel samen gespeeld in onze kleine repetitieruimte, dus dat komt wel goed."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie