3FM Talent artiesten

Snelle

  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle

Een nieuwe maand betekent natuurlijk een nieuw 3FM Talent. Deze maand krijgt Snelle de titel. Deze rapper uit het Gelderse Gorssel heeft in het afgelopen jaar miljoenen views en streams binnengesleept en de kaartjes voor zijn tour vlogen over de toonbank. Heel april ga je extra veel zien en horen van deze artiest op 3FM.

Wie is Snelle?

Toen afgelopen januari zijn tweede 101Barz sessie online kwam haalde hij binnen één week meer dan 1 miljoen views en was hij weken lang trending op YouTube. Het is duidelijk: Snelle is enorm populair. Onder het label van vriend en mede-artiest Jebroer brengt hij zijn album Beetje Bij Beetje (Nog Een Beetje) uit waarmee de miljoenen streams dagelijks nog binnenstromen.

Deze maand hoor je op 3FM zijn single 'Alleen Maar Gelukkig' extra vaak voorbij komen. Een nummer dat hij een tijdje geleden al live deed in de ochtendshow van 3FM, Sanders Vriendenteam. Check dat optreden hieronder terug!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Snelle?

Maar naast deze track heeft de rapper al genoeg muziek uit dat je hieronder kan beluisteren. Doe dat, want Snelle is er eentje die je in de gaten moet houden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie