3FM Talent artiesten

LAKSHMI

  1. Nieuwschevron right
  2. LAKSHMI

Steekwoorden: Elektronisch // Meeslepend // Dark // Melodieus

Deze chick kennen we van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. LAKSHMI maakt muziek met een heel eigen gezicht, waar wij dan weer heel erg van houden.

Donker en elektronisch

'Champagne' is een donker elektronisch popnummer dat af en toe lekker zweeft. Het zit technisch erg goed in elkaar en hoewel het misschien minder aanvoelt als een pophit, luistert het wel heel heerlijk weg. Het effect van 'Champagne' is meeslepend en maakt dat je meer wilt horen van deze maker. Ze was al een keer te gast bij 3FM. Daar liet ze deze plaat horen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom LAKSHMI?

Een chick met podiumervaring, die ook nog eens heerlijke muziek maakt. De muziek is rustig, maar aanstekelijk, en live maakt LAKSHMI er een echte beleving van. Ze is hard op weg. Met haar nieuwste plaat heeft ze ons in elk geval helemaal ingepakt!

Voor wie is LAKSHMI?

Hoewel LAKSHMI echt een eigen geluid heeft, kunnen liefhebbers van Lorde en Lana Del Rey zich zeker vinden in deze muziek.

Ik wil meer weten

Volg dan vooral even de Facebook-pagina van LAKSHMI. 5 mei staat ze op Bevrijdingspop Haarlem, maar dat is zeker niet het enige festival waar ze deze zomer te vinden is.

Ster advertentie
Ster advertentie