3FM Talent artiesten

KIMONO

  1. Nieuwschevron right
  2. KIMONO

KIMONO komt uit Arnhem en loopt al een tijdje mee in de muziekwereld. Als één van de 3voor12 Talenten tijdens de Popronde van 2017 zat hij samen met EUT en Pip Blom bij de top van dat jaar. Inmiddels heeft hij een paar singles uitgebracht, waaronder 'Wilde Nachten', die je vanaf nu vaker op 3FM gaat horen.

KIMONO

KIMONO doet bij vlagen denken aan de R&B van The Weeknd. Ook bij 'Wilde Nachten', die gaat over het onregelmatige bestaan als muzikant en de haat-liefde relatie die je kan hebben met je beroep.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wilde nachten

Het is namelijk geen 9 tot 5-bestaan als muzikant. Soms dagenlang in de studio zonder de tijd te weten. Op de synthpop-track wordt KIMONO verleid door de duivel. Hij zegt er zelf over:

"De seks, drugs en rock ’n roll... In die lifestyle zijn er bepaalde dingen waar je je passie in vindt en dingen waarvan je weet dat ze niet goed zijn, maar ook te spannend zijn om los te laten," vertelt hij. "Er komen drank, ballonnen en drugs tevoorschijn, en dan krijg je snel wilde nachten. Tegelijkertijd haal je daar ook weer muziek en creativiteit uit. Je verlangt naar stabiliteit, maar dit leven wil je ook weer niet loslaten."

Z'n aanstaande EP staat compleet in het teken van de opbloeiende liefde in tijden van moderne technologie. Het sliden in dm's, flirten op (online) feestjes en samen afteren. De EP staat nog dit jaar op de planning!

Meer?

Wil je meer nieuwe muziek? Check dan de 3FM playlist via deze klik!

Ster advertentie
Ster advertentie