3FM Talent artiesten

Ten Times A Million

  1. Nieuwschevron right
  2. Ten Times A Million

De helft van de band ligt nog te tukken na een show in Londen, maar voor dit goede nieuws willen ze wel wakker worden: Ten Times A Million is namelijk de nieuwe 3FM Talent! Sander belde met de band om het nieuws te vertellen. Bekijk hier het hele interview:

Wie is Ten Times A Million?

Eén van de grootste festivals van Nederland voegde ze afgelopen week al toe: Ten Times A Million staat namelijk op Pinkpop! Het afgelopen jaar stond de band al op festivals zoals Zwarte Cross en Paaspop. Maar ook in het buitenland proberen ze een voet aan de grond te krijgen. Los Angeles, Copenhagen en Londen zijn al afgestreept.

2012 komt het idee een band op te richten met invloeden als Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves. Dat blijkt een goeie zet. De mannen uit het Oosten van het land speelden inmiddels al meer dan 300 shows samen. Waaronder aftershows voor Red Hot Chili Peppers en Nothing But Thieves.

Psst, stiekem kunnen ze ook gewoon een popklassiekert zoals Robyn wegspelen.

3FM Talent

De single 'Bye' is herkenbaar voor veel mensen. De track gaat over een lange relatie die op niet een goeie manier is afgelopen. Frontman Martin: "Dan moet je daar afscheid van nemen en dat lukt maar niet. Dus dit is een mooie tweede kans om dat te doen." Check het optreden van 'Bye' hieronder vanuit de 3FM Live Box.

Ster advertentie
Ster advertentie