3FM Talent artiesten

Naaz

  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz

Ooit deed ze mee aan Holland’s Got Talent en werkte al samen met Yellow Claw. Deze talentvolle 19-jarige singer/songwriter en producer behaalde met haar eerste EP al heel snel meer dan twee miljoen streams op Spotify. Nu is ze 3FM Talent en ga je haar extra veel horen op 3FM.

‘Words’

Een betoverend en lief liedje over diversiteit, dat heel internationaal klinkt. De vredigheid in het nummer, in combinatie met haar prachtige stem zorgen ervoor dat je het nummer al snel op ‘repeat’ zet. Ook in de videoclip komt de betekenis van de track duidelijk naar voren: diversiteit en de hoop dat iedereen op een bepaald moment in vrede kan leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waarom Naaz?

Met ‘Words’ scoorde Naaz al meer dan twee miljoen streams, en staat ze zowel nationaal als internationaal in veel playlists. Lovende recensies volgden, en heel binnenkort kan niemand meer om haar heen. Daarom is het nu tijd dat 3FM luisteraars kennis maken met deze 19-jarige chick uit Rotterdam.

Voor wie is Naaz?

Naaz is voor mensen die houden van een fijn stemgeluid, gecombineerd met een zachte beat. Popmuziek, met elektronische invloeden en een achterliggende gedachte. Wij zijn fan van Naaz, en wij hopen dat jij dat ook wordt!

Ster advertentie
Ster advertentie