3FM Talent
BNNVARA

Froukje met 'Heb Ik Dat Gezegd?' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje met 'Heb Ik Dat Gezegd?' in de 3FM Live Box

Het was een drukke week voor Froukje: eerst stond ze op het Fieldlab Popfestival, kreeg een nominatie voor een 3FM Award in de 3FM Talent categorie, hopte ze langs bij Vera en vandaag staat ze bij Sanders Vriendenteam in de 3FM Live Box om haar nieuwe nummer 'Heb Ik Dat Gezegd?' te zingen.

In de ochtendshow van 3FM-dj Sander Hoogendoorn stond Froukje in de 3FM Live Box, nadat ze de avond daarvoor nog bij 3FM-dj Vera Siemons de show mocht co-hosten. Druk, druk, druk, maar niks lijkt Froukje nu nog te kunnen stoppen! Check hieronder het volledige interview en optreden.

Interview

"Ik heb daar op de grond geslapen," zegt Froukje terwijl ze naar een van de hoeken van de 3FM Live Box wijst. Gisteren was ze tot laat nog in de 3FM Studio voor Vera On Track en Rotterdam is best een eindje reizen. Wat een strijder!

Sander haalt hier dan ook snel een van Froukjes meest recente passies aan: haar airfryer. Met trots wil ze de titel van 'Airfryer-ambassadeur' wel dragen, zeker omdat het haar leven zo veel heeft verbeterd.

Natuurlijk moet er ook even worden gesproken over haar spectaculaire allereerste optreden voor publiek bij het Fieldlab Popfestival. Benieuwd hoe ze dat vond? Kijk dan hieronder het hele interview terug.

Interview Froukje

Ster advertentie
Ster advertentie