3FM Talent

Froukje is 3FM Talent!

foto: 3FM ESNS 2021 Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje is 3FM Talent!

De 19-jarige Froukje mag zich vanaf vandaag 3FM Talent noemen! In korte tijd maakt ze veel indruk met sterke Nederlandstalige tracks, die ook nog eens over grote onderwerpen in de wereld gaan.

Het gaat goed met Froukje. Ze haalt in maart 2020 de 3FM Megahit binnen met haar track 'Groter Dan Ik'. Inmiddels heeft de track (net zoals haar tweede single) meer dan 2,5 miljoen streams op Spotify. Die schrijft ze als nieuwjaarsopdracht voor het conservatorium in Rotterdam waar ze songwriting studeert, ze begint de track met: "Happy new year, De wereld staat in de fik. En ik zou het willen blussen. Maar het vuur is groter dan ik."

Op uitnodiging van Wende Snijders speelt Froukje ook bij Wende’s Kaleidoscoop in Carré waar ze het podium deelt met Wende en S10.

'SAME LOVE'

Daarnaast speelt ze in de 3FM Live Box een cover van Macklemore's 'Same Love' die bij verschillende luisteraars hard binnenkomt. Ook hoorde je haar onlangs bij 3FM-dj Sander in de New Music Friday Podcast en brengt ze een nieuwe single uit.

Als kers op de taart tekent ze afgelopen maand een contract bij het label Top Notch. Goede berichten dus. Maar vanaf vandaag mag ze zich ook 3FM Talent noemen met de track 'Licht en Donker'.

3FM Talent Froukje

Sander Hoogendoorn brengt het nieuws vroeg in de ochtend. Toch is de vreugde er niet minder om. Check hieronder hoe dat ging:

GROTER DAN IK

Check hieronder de ex-3FM Megahit 'Groter Dan Ik'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NIEUWE MUZIEK

Wil je niets nieuws missen? Abonneer je dan op de 3FM Laat Je Horen-playlist via deze link. Elke week de verse hits op je digitale deurmat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie