3FM Talent

3FM Talent The Vices: “Mac Miller's muziek ontwikkelde mee met zijn gevoel, dat gaf mij inspiratie om ook daarover te schrijven."

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent The Vices: “Mac Miller's muziek ontwikkelde mee met zijn gevoel, dat gaf mij inspiratie om ook daarover te schrijven."

In deze aflevering van ‘Wat Een Plaatje’ spreekt 3FM de Groningse jongens van The Vices in hun favoriete platenzaak. Welk album is hun all-time favoriet? Welke muziek hebben zijn vanuit huis meegekregen en van welke artiest krijgen zij inspiratie? Gitarist Jonathan en zanger Floris duiken de platen in en geven antwoord op alle vragen. P!nk, Mac Miller, Indian Askin en zelfs Mozart komen voorbij.

3FM Talent The Vices | Wat Een Plaatje

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie