3FM nieuws

The Vices coveren 'Puppet On A String', maar dan verdrietig

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices coveren 'Puppet On A String', maar dan verdrietig

De Songfestivalcoverweek komt tot zijn eind, maar wordt wel rockend afgesloten door The Vices. Ze komen langs bij 3FM-dj Sander Hoogendoorn om het nummer 'Puppet On A String' van Sandie Shaw te coveren in de 3FM Live Box bij Sanders Vriendenteam.

Rock sokken

Het lijkt wel alsof The Vices om de week (op hun sokken) in de 3FM Live Box staan. Hebben de gasten dan nog wel tijd om zelf nieuwe muziek te maken?

Ze vertellen openlijk dat de afgelopen tijd meer aandacht is gelegd op het werk achter de schermen. Vooral omdat de allereerste tour in de agenda staat voor het najaar.

"We hopen natuurlijk dat het niet alleen op een speciale manier door kan gaan," zegt zanger Floris. De band blijft optimistisch dat de pandemie-situatie dit najaar is verbeterd, want ze hebben natuurlijk maar één doel: rock out with your socks out.

In de 3FM Live Box hoor je vandaag hun nieuwe single 'The Neighbour Is A Bitch'.

Verdrietige Songfestivalcover

De aap komt gelijk uit de mouw: Floris heeft niet zo veel met het Songfestival. Maar toch wilde hij proberen om dit leuk voor zichzelf te maken. De oplossing die de band heeft gevonden? Een vrolijk liedje verdrietig maken natuurlijk!

Ze coveren hier 'Puppet On A String' van 1967 winnaar Sandie Shaw, maar hebben het hele vrolijke majeur lied omgezet naar mineur.

De afgelopen week heb je natuurlijk kunnen genieten van een hele hoop geweldige Songfestivalcovers, dus The Vices hebben grote schoenen om te vullen vandaag. Gelukkig is dat voor de sokken-stampende band geen enkel probleem.

Check hieronder beide optredens en het volledige interview!

Interview The Vices

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie