3FM nieuws

Stranded with The Vices: livesessie op de Waddenzee

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stranded with The Vices: livesessie op de Waddenzee

Voor hun debuutalbum hadden The Vices natuurlijk een tour door het hele land gepland, maar helaas gooit corona roet in het eten. Dus hebben de heren maar wat anders bedacht. Neem een band, een boot, de Waddenzee, een paar camera's en je hebt Stranded with The Vices.

The Vices zijn overal te zien dit jaar: niet alleen dankzij hun 3FM Talent status, maar bijvoorbeeld ook op de digitale editie van ESNS. Maar nu zijn ze met een speciaal optreden gekomen: Stranded With The Vices.

Rocken vanaf een boot

De uitzinnige Groningers kunnen natuurlijk niet hun allereerste album voorbij laten gaan zonder iets van een albumrelease.

Wat doe je dan als het fysiek niet mogelijk is om bij elkaar te komen? Dan neem je een boot de Waddenzee op en wacht je tot het laagwater is! Zo gezegd, zo gedaan en dus staat het viertal te rocken op een boot. Drie kwartier lang in de koude wind.

"Deze sessie is ook als dank aan alle mensen die ons de laatste tijd enorm supporten. En ja, dat konden we natuurlijk alleen maar op de typische Vices manier doen, want hier houden we van. We bedachten een plan, gingen hard aan de slag en twee weken later lagen we droog op de Waddenzee. Hopelijk genieten jullie er van!"

Quote

"Toen we hoorden dat de hele Looking For Faces-tour verplaatst moest worden was dat natuurlijk flink balen. Al snel besloten we dat we toch iets speciaals rondom de release van ons debuutalbum wilden doen. Iets anders, iets gestoords..."

Floris (frontman The Vices)

Optreden

Tijdens het optreden zijn een hele hoop nummers te horen die vaker voorbij komen op 3FM. 'Boy', 'Looking For Faces' en 'Before Your Birth' staan allemaal op het album én worden dus ook live gespeeld vanaf de boot.

Check het volledige optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie